Du er her

Pretty Maids

24/11/2017 - 20:00    

Pretty Maids - Support: Black Swamp Water

Pretty Maids leverer altid en rockfest af de store. Der er garanti for dynamisk, melodisk og publikumsvenlig hard rock. Ronnie, Ken, Allan, René og Chris udgør et særdeles solidt spillende hold, der mestrer alle detaljer indenfor genren, og i den grad kommer ud over kanten.

Pretty Maids sørger altid for en god blanding af nyt og ældre materiale fra det efterhånden meget store bagkatalog.
Bl.a. Red, Hot & Heavy, Future World og Sin-Decade, samt de store hits: Please Don´t Leave Me og Little Drops of Heaven.
Sidste år sendte Pretty Maids KINGMAKER på gaden og dommen fra samtlige anmeldere var ikke til at tage fejl af.
Det nye album får tæt på topkarakterer hele vejen rundt. Med numre som Kingmaker, Humanize Me og Face The World har bandet igen vist sig fra sin stærkeste side.

Support: Black Swamp Water
Silkeborg-bandet Black Swamp er et old school hard rock og heavy metal band med indlysende referencer til de store bands fra rockens gyldne årtier (Black Sabbath, Guns ?n? Roses, Lynyrd Skynyd, m.fl.). Dette har bl.a. resulteret i en 5-af-6-stjernet anmeldelse i Gaffa i december 2014 for debut-EP?en Hellride, og en 6-af-6-stjernet anmeldelse i september 2016 af debut-albummet Chapter One i Midtjyllands Avis, der bl.a. skriver, at Black Swamp Water gør det fremragende. Med fire utroligt kompetente musikere og en ditto sanger er det et band af høj, international klasse.
Black Swamp Water har desuden fået airplay på radiostationer verden over (i Danmark på bl.a. MyRock og P6Beat) og har også spillet vel-anmeldte festival-koncerter.

Stående koncert, Kedelhuset, Silkeborg.
Fredag den 24. november, kl. 20.00 - Døren åbner senest kl. 19.00
Billetpris kr. 235,- incl. gebyr (medlem kr. 135,- incl. gebyr)

Arr. MusikRampen