Du er her

Halberg & Friends

27/01/2018 - 20:00    

Lørdag 27. januar 2018 kl 20.00
Stående koncert
Dørene åbner kl 19.00
Billetpris: 195 kr. inkl. gebyr

Kedelhuset kan nu præsentere de allerstørste hits fra guitaristen og sangskriveren Poul Halberg's hånd når det helt nye band - Halberg & Friends besøger Silkeborg. Repertoiret er håndplukket blandt de bedste sange fra de sidste 35 år - bl.a. fra Halberg Larsen, Ray Dee Ohh og egne soloalbums.

Nyd den ultimative 80'er klassiker Magi i luften og en perlerække af andre sange - tænk bare på Efterår, Spiller et Spil, Jeg vil la' lyset brænde, Elskes af dig, Mandagsstævnemøde, Brændende læber og Do you really wanna leave me this way?

Halbergs personlige mix af inspiration fra den amerikanske pop rock tradition og vores egen nordiske tone har gennem årene formet en helt unik stil, som har resulteret i en række legendariske evergreens - skrevet i samarbejde med nogle af vores bedste tekstforfattere: Steffen Brandt, Elisabeth G. Nielsen, Lars Muhl og selvfølgelig Mona Larsen, som skrev langt den overvejende del af teksterne til Halberg Larsen.

Det er mangeårige Friends som er med på landevejen: Jette Schandorf (bas, kor) og Jan Sivertsen (trommer, kor) er den kreative og dynamiske duo, der igennem 35 år har været en meget vigtig faktor i selve udviklingen af Halbergs sange. Igennem årene har de sammen med Halberg udviklet og finpudset stilen, indspillet utallige albums med danske og internationale kunstnere og turneret landet tyndt.

Heidi Degn (vokal) vil med sin smukke og personlige stemme fortolke de mange gode sange i tæt samarbejde med Poul's bluesprægede vokal og guitar. Gorm Bülow (keyboards) er det nyest tilkomne medlem af Halberg & Friends. Med sit erfarne og kreative spil og rytmiske sikkerhed lægger han nye dimensioner til bandets sound.

Og står der Halberg på plakaten, er der selvfølgelig også masser af god guitar i vente på en aften, hvor han sammen med sine Friends vil give sine bedste sange nye vinger.

Glæd Jer til et forrygende genhør!

Arr. Kedelhuset.