Du er her

Burnin Red Ivanhoe

03/03/2018 - 20:00    

Lørdag 3. marts 2018 kl 20.00 - døren åbner kl. 19.00
Stående koncert, Kedelhuset, Silkeborg.
Billetpris: 175 kr. inkl. gebyr

Burnin Red Ivanhoe har i mere end 50 år været et fast begreb i dansk musik. I begyndelsen hed det syrerock. I dag er det en del af  kulturarven.

Burnin Red Ivanhoe stod på scenen første gang den 22. maj 1967. Siden har de stået der mere end 1.000 gange i Skandinavien,  UK, Tyskland, Frankrig og Indien. De har spillet koncerter sammen med navne som Uriah Heep, Incredible Stringband, Jimi Hendrix  og Black Sabbath. Ud over et større antal piratudgivelser og opsamlingsplader har de indspillet og udsendt 11 albums, hvoraf flere indgår i enhver rockentusiasts grundsamling. Debutalbummet 'M144' har således status som ét af nyere danske musiks betydeligste udgivelser.

Kim Menzer og Karsten Vogel er i front med både vokal og mange instrumenter. Med det faste hold Assi Roar på bas og Klaus Menzer bag trommerne er én af landets stærkeste rytmegrupper på plads. Bandet tæller desuden Jens Runge (guitar/vokal) samt Lone Selmer (keyboard/vokal).

Med sange som Ivanhoe i Brøndbyerne, Tingel-tangel manden og Gong-Gong, the Elephant Song på programmet spiller Burnin Red  Ivanhoe sig lige ind i tre danske generationers musikalske hjerter. Repertoiret er desuden styrket med et overbevisende sæt nye numre foruden med genoptagelse af nogle rigtigt gamle, som ingen hidtil har hørt live.

Burnin Red Ivanhoe:
Kim Menzer - Jens Runge - Karsten Vogel
Lone Selmer - Assi Roar - Klaus Menzer

Arr. Kedelhuset