Du er her

BLUES`N SOUL NIGHT

03/11/2017 - 20:00    

Dato: 03.11.2017 kl. 20.00
Dørene åbner kl. 19.00
Unummererede sidde- og ståpladser

Blues`n Soul night!
Paul Lamb & The Kingsnakes (UK)
Johnny Rawls (US) & The London Horns (UK)
PAUL LAMB & THE KING SNAKES har vundet alt, hvad der er værd at vinde af priser indenfor bluesverdenen.
De har simpelthen brudt det amerikanske monopol i professionel showmanship, og bandet har efterhånden optrådt på mere end 300 større festivaler.
Med guitarist Ryan Lamb, søn af Paul, er bandet virkelig i topform. Overalt vælter de spillestederne med deres helt unikke univers af soul, akustisk country-blues, dansevenlig swingende vestkyst boogie og den tungere Chicago tradition.
Paul Lamb kan lave whooping lyde, hulke og få den lille mundharpe til at lyde som en længselsfuld togfløjte tudende i midnatsmørket, men der kan også gå fest og tidlig rock’n’roll i den. Med den Ray Charles inspirerede forsanger Chad Strentz er der   er dømt “good times” og stemning. Her er “syng med” og fis og ballade på scenen, når det britiske bluesband med et gevaldigt glimt i  øjet serverer deres medrivende festblues, og for et par timer glemmer man simpelthen tid og sted.
Paul Lamb er udnævnt som medlem af den eksklusive klub British Blues Awards Hall Of Fame (i selskab med folk som Eric Clapton, Peter Green og John Mayall).

Paul Lamb - Harp, vocal
Chad Strentz - Vocal, guitar
Ryan Lamb - Guitar, vocal
Rod Demick - Bass, vocal
Dino Coccia - Drums

Johnny Rawls er der måske ikke så mange der kender, men indenfor soulmusikken er han en af de helt store. Født i hjertet af Mississippi er den 66årige sanger ved at få sig en stor fanskare i Europa. For første gang gæster han Danmark med sit 8mands store orkester, som har en spændende sammensætning fra Tyskland, Italien og England. Det vil uden tvivl blive højdepunktet i blues efteråret i Silkeborg! Johnny Rawls turnerer konstant med over 200 koncerter om året på spillesteder og store festivaler. Han er en meget alsidig herre, foruden en fantastisk sanger spiller han også lead og basguitar, keyboards, er sangskriver og producent. Denne aften vil vi dog mest kunne lytte til hans fantastiske stemme. Også han er blevet nomineret og tildelt flere priser indenfor genren.
Der er lagt op til 60er og 70er soul i verdensklasse!

Johnny Rawls - Vocal
The Band
Kenan Özdemir - Guitar
Erkan Özdemir - Bass
Levant Özdemir - Drums + keyboards
The London Horns
Barnaby Dickinson - Trombone
Graeme Flowers - Trumpet
James Knight - Saxophone

Arrangør: B'Sharp - www.bsharp.dk